​Havebesøg

Hjælp til at føre dine havedrømme ud i virkeligheden

Uendelige mange spørgsmål kan trænge sig på som haveejer, og ofte kommer man til et tidspunkt, hvor der kan være behov for faglig bistand for at komme videre.

Med et besøg af Elmerhøj Anlægsgartneri A/S besvarer vi alle dine spørgsmål, og havebesøget tilpasses netop dine ønsker og krav. Vi står til rådighed med kompetencer indenfor såvel havens indretning, som pleje og vedligeholdelse af haven.

Et typisk havebesøg forløber således: eksisterende forhold, krav og ønsker gennemgås. Vi præsenterer dig for en række idéer og vi gennemgår hvilke effekter disse vil give i din have.

Med andre ord: Trin for trin vælg du til eller fra, og haven bygges op.

Med et havebesøg får du:

Blyantsskitse af din have med placering af: plantebede, terrasser, flisegange, indkørsel, havegange, køkkenhave, bålplads, vand og så osv. – det er helt op til dig…. Rådgivning om pleje, plantning og plantevalg og derudover altid en iderig og kreativ havesnak.​

For at få mest muligt udbytte af et havebesøg

Du skal helst i forvejen have fundet tegninger over huset, grundplan og husets placering på grunden. Gerne målfaste tegninger og gerne i målene 1:100 cm eller 1:200 cm.

Har du en ældre have, hvor der er træer og buske som gerne skal bevares, vil det være en fin hjælp, hvis du tegner disse ind på kortet. Ellers hjælper vi bare med det under besøget.

Der bliver luftet mange tanker og idéer på et havebesøg, og det kan være svært, at huske det hele. Derfor er det en god idé, at lave en liste over, hvad din have skal indeholde, eller hvad der absolut ikke skal være i din have, med andre ord en “ønske-hade-liste”

Pris

Vi kommer selvfølgelig over hele landet, kontakt os gerne for at få en uforpligtende pris på et besøg i din have.​

Hør mere om dine muligheder

Har du brug for vejledning eller et godt råd, er du velkommen til at kontakte os.

Vi giver naturligvis også et uforpligtende tilbud på en specifik opgave.

Vi glæder os til at hjælpe dig videre i processen.

Kontakt os i dag

Udfyld vores formular med så mange detaljer om dit projekt som muligt og vi vil efterfølgende svare dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Vedhæft fil/billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Aktuelt​ hos Elmerhøj Anlægsgartneri A/S

Seneste nyheder, tilbud og jobopslag.

Elmerhøj Anlægsgartneri A/S

Skelhøjsvej 1, 9541 Suldrup

​CVR: 29442703

Kontakt os

Telefon: 98 37 86 06

E-mail: info@elmerhoj.dk