​Havedesign & Tegnearbejde

Hjælp til at føre dine havedrømme ud i virkeligheden

​En komplet visualisering i 3D-Perspektiv kan være et effektfuldt redskab, når drømmene skal omdannes til virkelighed. Her får du allerede inden projektets opstart en unik mulighed for at danne dig et visuelt indtryk af de løsninger, der kan være svære at danne sig fuldendte indre billeder af. Særligt på matrikler med skrånende terræn, hvor støttemure, trapper og nye terrænkoter, kan være svære at få til at stå helt skarpt for det indre øje. Men ligeledes kan den realistiske visualisering af områdets fokusplanter være en anerkendelsesværdig hjælp, når de endelige beslutninger skal træffes.


​Før der tegnes

Processen indledes med et møde, hvor vores havedesigner har sat god tid af til en grundig gennemgang at projektet, og de tanker i gør jer omkring resultatet. I fællesskab får vi pejlet os ind på jeres behov, projektets omfang og eksisterende rammer. Det kan være, du allerede har en masse klare tanker om elementer, du ønsker indeholdt i dit nye uderum. Skriv dem gerne ned, så vi får dem inddraget allerede fra start.

Jo længere fremme i er i jeres egen tankeproces, jo tættere er vi naturligvis på den endelige løsningsmodel. Af erfaring ved vi dog, hvor stort behovet for den faglige og kreative inspiration kan være i projektets tidlige faser, og her kan vi virkelig lade vores ekspertise folde sig ud for fuldt blus med kompetent og relevant vejledning.
Det er en fordel, hvis i ligger inde med en opdateret situationsplan samt evt. koteplaner og plantegninger over matriklens bygninger. Er det ikke tilfældet, står vi gerne til rådighed for en opmåling af forholdene.
Under mødet tager havedesigneren ligeledes en del billeder af området og den helhed det nye anlæg skal harmonere med.

Eksempler på havetegninger

Det får du

  • Indledende konsulentmøde.
  • Du modtager en komplet 3D visualisering af de berørte områder bestående af 5-10 PDF-filer med forskellige meget autentiske views af drømmeprojektet. Herunder også med mulighed for visualisering af lyseffekter, årstider, dags- eller aftenbelysning.
  • En overordnet beskrivelse af projektet og de relevante tanker bag valg af materialer, planter og virkemidler.
  • Overordnede forslag til områdets fokusplanter.
  • Tæt dialog med vores havedesigner gennem hele tegne-processen.
  • Mulighed for rettelser. Ind imellem har projekterne det med at folde sig ud, og nye idéer kan opstå på baggrund af det første sæt udarbejdede tegninger. Mindre rettelser og opdateringer foretages kvit og frit. Større og mere tidskrævende opdateringer fakturerer vi et mindre beløb for.

Priser

Havetegning / 3D-visualisering – En komplet havetegning/3D-visualisering starter fra 9.500,- kr. inkl. Moms for en alm. Parcelhusgrund. Forskellige faktorer, som størrelsen på det projekterede anlæg, anlæggets omfang af detaljerede elementer, samt større terrænvariationer, der kræver mere omfattende opmåling, kan få indflydelse på prisen.

Vi aftaler naturligvis gerne en fast pris, inden beslutningen om udarbejdelsen af en havetegning tages.

- Vælger du i forlængelse af det udarbejdede tegningsmateriale, at benytte dig af Elmerhøj Anlægsgartneri som leverandør i forbindelse med etableringen af det nye anlæg, krediterer vi det fulde beløb for tegnearbejdet i projektets samlede tilbudssum.

Hør mere om dine muligheder

Har du brug for vejledning eller et godt råd, er du velkommen til at kontakte os.

Vi giver naturligvis også et uforpligtende tilbud på en specifik opgave.

Vi glæder os til at hjælpe dig videre i processen.

Kontakt os i dag

Udfyld vores formular med så mange detaljer om dit projekt som muligt og vi vil efterfølgende svare dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Vedhæft fil/billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad kan vi hjælpe med?

Læs mere om vores ydelser her.

Elmerhøj Anlægsgartneri A/S

Skelhøjsvej 1, 9541 Suldrup

​CVR: 29442703

Kontakt os

Telefon: 98 37 86 06

E-mail: info@elmerhoj.dk