Elmerhøj Anlægsgartneri

​Elmerhøj Anlægsgartneri A/S er en moderne og sund anlægsgartner virksomhed i vækst, hvor alle former for opgaver i den grønne sektor kan løses – nyanlæg, renovering, vedligeholdelse, store som små opgaver.

Som kunde ved Elmerhøj Anlægsgartneri A/S sætter vi netop dine ønsker og behov i centrum, og løser opgaverne med stor faglighed. Vi har fokus på såvel rationalitet som effektivitet, så vores kunder får mest muligt for pengene – vort motto er kort sagt

Elmerhøj Anlægsgartneri A/S tænker moderne havedesign ind i vores opgaver. Med udgang i eksisterende forhold såsom: beliggenhed, bygningsarkitektur, jordbundsforhold, vindforhold og dine ønsker og krav, kommer vi med sjove og alternative forslag.

Vi prioriterer, at give effektfulde løsninger, men sådan, at den efterfølgende vedligeholdelse af haveanlægget, bliver med et minimum af resurcekrav. Vores haveanlæg skal have et kreativt og personligt præg, hvor årstiderne kan følges.

Hør mere om dine muligheder

Har du brug for vejledning eller et godt råd, er du velkommen til at kontakte os.

Vi giver naturligvis også et uforpligtende tilbud på en specifik opgave.

Vi glæder os til at hjælpe dig videre i processen.

Kontakt os i dag

Udfyld vores formular med så mange detaljer om dit projekt som muligt og vi vil efterfølgende svare dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Vedhæft fil/billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Aktuelt​ hos Elmerhøj Anlægsgartneri A/S

Seneste nyheder, tilbud og jobopslag.

Elmerhøj Anlægsgartneri A/S

Skelhøjsvej 1, 9541 Suldrup

​CVR: 29442703

Kontakt os

Telefon: 98 37 86 06

E-mail: info@elmerhoj.dk