CSR Tiltag

I sommeren 2022 tilmeldte vi os CSR-Mærkeordningen

​De nære menneskelige, sociale og miljømæssige værdier ligger os meget på sinde. Både på helt lavpraktisk plan i den daglige drift af virksomheden. Men også når vi iagttager samfundet og dets sociale og miljømæssige udfordringer i et bredere perspektiv. Det betyder for os at vi:

  • ​Tager socialt ansvar ved at imødekomme praktikanter der kan have behov for individuelle, særlige hensyn, der gør det muligt at få en dagligdag til at fungere.
  • ​Bidrager til den fortsatte udvikling af branchen og erhvervet ved at tage elever ind, og giver dem en solid og velfunderet uddannelse inden for faget.
  • ​At værne om miljøet er en af vores kerneværdier. Det gør at vi i den daglige drift har højt fokus på at minimere CO2-udledninger. Bæredygtige materialer, Reduktion af spild, Fokus på miljøvenlige alternative metoder til ukrudtsbekæmpelse, Affaldssortering m.m.

For at understrege vores vedvarende fokus på vores alle sammens samfundsmæssige ansvar, tilmeldte vi os i sommeren 2022 CSR-mærkeordningen.

Hør mere om dine muligheder

Har du brug for vejledning eller et godt råd, er du velkommen til at kontakte os.

Vi giver naturligvis også et uforpligtende tilbud på en specifik opgave.

Vi glæder os til at hjælpe dig videre i processen.

Kontakt os i dag

Udfyld vores formular med så mange detaljer om dit projekt som muligt og vi vil efterfølgende svare dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Vedhæft fil/billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad kan vi hjælpe med?

Læs mere om vores ydelser her.

Elmerhøj Anlægsgartneri A/S

Skelhøjsvej 1, 9541 Suldrup

​CVR: 29442703

Kontakt os

Telefon: 98 37 86 06

E-mail: info@elmerhoj.dk