​Havebesøg / Konsulentmøde

Drømmen om en ny have...?

Når drømmen om den nye have eller nye grønne områder begynder at tage form, følger der naturligvis en lang række overvejelser og dilemmaer. Kreativiteten, overblikket og øjet for de løsningsmodeller, der også fungerer under de faktiske forhold, kan hurtigt blive udfordret.

Gode råd og inspiration behøver heldigvis ikke at være så dyre, og kan blive en vigtig del af processen, når de afgørende beslutninger skal træffes. Der er mange faktorer der skal tillægges fokus, og i sidste ende kan udgiften til en grundig planlægningsfase, et gennemarbejdet tegningsmateriale og den rigtige faglige vejledning, hurtigt tjene sig selv hjem i undgåede ærgrelser og uforudsete udfordringer.

Havebesøg / Konsulentmøde

​Vi påtager os gerne rollen som konsulent og faglig samarbejdspartner, når du går med tanker om et projekt i din have eller forandringer i dine udenomsarealer. Har du blot behov for nogle få timers vejledning omkring anlæggets elementer og sammensætning, inden du selv kaster dig ud i projektets realisering? …Så hjælper vi dig med at skabe overblik og inspirerer dig med relevant, fagligt input. Både i forhold til placering af anlæggets overordnede linjer samt materiale- og plantesammensætninger der passer ind og harmonerer i helheden.
Vores havedesigner kører gerne forbi jer til en grundig gennemgang af projektet, hvorfra vi i fællesskab får sammenholdt jeres ønsker og behov med relevante materialer, planter og virkemidler. Er der behov for det, udarbejder vi ligeledes gerne tegningsmateriale både som plantegninger og i 3D, i det omfang der er nødvendigt for projektets planlægning.

Priser:

Konsulentydelser af mindre omfang afregnes typisk på timebasis til 680,- kr./time inkl. Moms. (Der tillægges yderligere et mindre honorar for kørsel).
Vi kan også forud for arbejdet aftale en fast pris alt efter, hvad vi vurdere ydelsens omfang til.

Kontakt os for info, priser og en uforpligtende snak.

Læs mere om Havedesign & tegnearbejde her.

Hør mere om dine muligheder

Har du brug for vejledning eller et godt råd, er du velkommen til at kontakte os.

Vi giver naturligvis også et uforpligtende tilbud på en specifik opgave.

Vi glæder os til at hjælpe dig videre i processen.

Kontakt os i dag

Udfyld vores formular med så mange detaljer om dit projekt som muligt og vi vil efterfølgende svare dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Vedhæft fil/billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad kan vi hjælpe med?

Læs mere om vores ydelser her.

Elmerhøj Anlægsgartneri A/S

Skelhøjsvej 1, 9541 Suldrup

​CVR: 29442703

Kontakt os

Telefon: 98 37 86 06

E-mail: info@elmerhoj.dk