Grøn afdeling​

​Fra havedrømme til drømmehave​

Vi kender det alle sammen – drømmen om haven -den helt perfekte have, som lige passer til os. Mange har også selv prøvet det, men det gik ikke helt sådan. Planterne vil ikke gro, roserne er fulde af lus og der er slet ikke læ og hyggeligt på terrassen osv, osv…En stor pose penge, mange ærgelser og masser af tid er spildt.

Men sådan behøver det slet ikke være…

Elmerhøj havedesign hjælper med, at få lige netop din havedrøm frem, og gøre den til virkelighed. I tæt samarbejde med dig, sammensætter vi dine ønsker og krav til haven, men blot med en kreativ og spændende “vinkel”.

​Med stor erfaring i branchen og direkte tilknytning til vores anlægsgartneri, samt pleje og vedligeholdelses afdeling, kan vi guide dig helt i land uden de store faldgruber. Både hvad angår økonomi og omfang af efterfølgende pleje af haven.

​​

Så kort sagt: velkommen til samarbejde med en fagmand, hvor du undgår ærgrelser over spildt arbejds tid, penge og hvad der ellers kan gå galt når havedrømmen skal blive til drømmehaven.​

Hør mere om dine muligheder

Har du brug for vejledning eller et godt råd, er du velkommen til at kontakte os.

Vi giver naturligvis også et uforpligtende tilbud på en specifik opgave.

Vi glæder os til at hjælpe dig videre i processen.

Kontakt os i dag

Udfyld vores formular med så mange detaljer om dit projekt som muligt og vi vil efterfølgende svare dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Vedhæft fil/billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Aktuelt​ hos Elmerhøj Anlægsgartneri A/S

Seneste nyheder, tilbud og jobopslag.

Elmerhøj Anlægsgartneri A/S

Skelhøjsvej 1, 9541 Suldrup

​CVR: 29442703

Kontakt os

Telefon: 98 37 86 06

E-mail: info@elmerhoj.dk