KONTAKT OS:

98 37 86 06

SEND EN MAIL:

info@elmerhoj.dk

Havebesøg

Hjælp til at føre dine havedrømme ud i virkeligheden

Uendelige mange spørgsmål kan trænge sig på som haveejer, og ofte kommer man til et tidspunkt, hvor der kan være behov for faglig bistand for at komme videre.

Med et besøg af Elmerhøj Anlægsgartneri A/S besvarer vi alle dine spørgsmål, og havebesøget tilpasses netop dine ønsker og krav. Vi står til rådighed med kompetencer indenfor såvel havens indretning, som pleje og vedligeholdelse af haven.

Et typisk havebesøg forløber således: eksisterende forhold, krav og ønsker gennemgås. Vi præsenterer dig for en række idéer og vi gennemgår hvilke effekter disse vil give i din have.

Med andre ord: Trin for trin vælg du til eller fra, og haven bygges op.

Med et havebesøg får du:

Blyantsskitse af din have med placering af:  plantebede, terrasser, flisegange, indkørsel, havegange, køkkenhave, bålplads, vand og så osv. – det er helt op til dig…. Rådgivning om pleje, plantning og plantevalg og derudover altid en iderig og kreativ havesnak.

For at få mest muligt udbytte af et havebesøg

Du skal helst  i forvejen have fundet tegninger over huset, grundplan og husets placering på grunden. Gerne målfaste  tegninger og gerne i målene 1:100 cm eller 1:200 cm.

Har du en ældre have, hvor der er træer og buske som gerne skal bevares, vil det være en fin hjælp, hvis du tegner disse ind på kortet. Ellers hjælper vi bare med det under besøget.

Der bliver luftet mange tanker og idéer på et havebesøg, og det kan være svært, at huske det hele. Derfor er det en god idé, at lave en liste over, hvad din have skal indeholde, eller hvad der absolut ikke skal være i din have, med andre ord en “ønske-hade-liste”

Pris

Vi kommer selvfølgelig over hele landet, kontakt os gerne for at få en uforpligtende pris på et besøg i din have.

Interne sider

×
Vi bruger cookies. Når du klikker videre, accepterer du automatisk vores cookie- og privatlivspolitik. » Læs mere her
OK