​Havetegning

Få et komplet overblik over haven med en havetegning

Et havebesøg kan selvfølgelig konverteres til en komplet havetegning, som giver det fulde overblik over din havedrøm, og ikke mindst økonomien for at nå dertil.

Samarbejdet indledes med et havebesøg, hvor vi selvfølgelig giver os god tid til, at gennemgå haven og de enkelte løsningsforslag. Derefter tager vi materialet med hjem på tegnestuen og du modtager efterfølgende:

  • En komplet målfast havetegning incl diverse detailtegninger.
  • En komplet planteliste med samlet planteantal og forlag til optimal planteafstand så etablerings fasen begrænses mest muligt.

Med en havetegning får du overblik og et konkret mål, at arbejde hen imod.

Skal haven laves i flere etaper, er en haveplan et godt redskab til, at inddele haven i arbejdszoner. Vi hjælper gerne med denne inddeling af haven, så arbejdet forløber optimalt og udgifterne minimeres.

Ligeledes hvis der ønskes en komplet oversigt over udgifterne til din drømmehave er en komplet haveplan en optimal løsning.

Vælger du Elmerhøj Anlægsgartneri A/S til, at udføre anlægsarbejdet er havetegningen ganske gratis!​

Sådan kan du forberede dig

Du skal helst i forvejen have fundet en målfast tegning over huset med placering af dører og vinduer, grundplan og husets placering på grunden.( Har du dem ikke, har kommunen dem i de fleste tilfælde), ellers måler vi op i forbindelse med havebesøget.

Har du en ældre have vil det være optimalt hvis du har placeret de ting du gerne vil bevare; træer, buske, flagstang osv. også her hjælper vi selvfølgelig gerne.

Priser:

Fra kr. 4.450,- for en havetegning incl. kørsel og havebesøg, afhængig af timeforbrug lille / stor have, industriejendom, institution osv. Vi aftaler iøvrigt altid en ca. pris i forbindelse med havebesøget.

Hør mere om dine muligheder

Har du brug for vejledning eller et godt råd, er du velkommen til at kontakte os.

Vi giver naturligvis også et uforpligtende tilbud på en specifik opgave.

Vi glæder os til at hjælpe dig videre i processen.

Kontakt os i dag

Udfyld vores formular med så mange detaljer om dit projekt som muligt og vi vil efterfølgende svare dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Vedhæft fil/billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Aktuelt​ hos Elmerhøj Anlægsgartneri A/S

Seneste nyheder, tilbud og jobopslag.

Elmerhøj Anlægsgartneri A/S

Skelhøjsvej 1, 9541 Suldrup

​CVR: 29442703

Kontakt os

Telefon: 98 37 86 06

E-mail: info@elmerhoj.dk