Træfældning og træbeskæring​

​Træfældning

Vi har en professionel topkapper til specielle og vanskelige opgaver. Vi kan påtage os træfældning / topkapning af træer med særlig risici, eks. træer der hælder meget mod bygninger.

Hvis der er plads, kan træet lægges ned helt, hvor det fældes på roden, træet kan styres så det falder inden for den ønskede placering.

Er der ikke plads til at det fældes på roden, skæres det ned i sektioner, hvor man klatrer op i træets krone, ved hjælp af reb-klatrings teknikker, kaldet topkapning.

Endvidere hvis træet står meget tæt på bygninger, eller der er bygninger under træets krone, kan man bruge en lift, så skæres træet også ned i sektioner, og man kan styre hvor træ stykkerne falder.

Træbeskæring

Træer der vokser i skove under naturlige forhold, skal som sådan ikke beskæres. Derimod er det hensigtsmæssigt at vedligeholde træer, der står i byer, i haver, i parker og langs veje, så der ikke bliver gener af træerne i det daglige.

Der udføres ofte beskæring af træer, hvis der ønskes mere lys og luft, en mere harmonisk krone og uønskede grenvinkler. Desuden er træbeskæring nødvendig, hvis der er døde grene, hvor der er risiko for mennesker og bygninger

Der er forskellige former for beskæringsteknikker

  • Kronereduktion
  • Kroneløft eller opstamning
  • Udtynding
  • Bortskæring af døde grene​

Hør mere om dine muligheder

Har du brug for vejledning eller et godt råd, er du velkommen til at kontakte os.

Vi giver naturligvis også et uforpligtende tilbud på en specifik opgave.

Vi glæder os til at hjælpe dig videre i processen.

Kontakt os i dag

Udfyld vores formular med så mange detaljer om dit projekt som muligt og vi vil efterfølgende svare dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Vedhæft fil/billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Aktuelt​ hos Elmerhøj Anlægsgartneri A/S

Seneste nyheder, tilbud og jobopslag.

Elmerhøj Anlægsgartneri A/S

Skelhøjsvej 1, 9541 Suldrup

​CVR: 29442703

Kontakt os

Telefon: 98 37 86 06

E-mail: info@elmerhoj.dk