​Autoriseret kloakmester

​Kloakering fra A til Z

Elmerhøj Anlægsgartneri A/S udfører kloakarbejde for private, firmaer, boligforeninger, kort sagt alle der måtte have brug for kloakerings ekspertise.

Arbejdsområdet omfatter alle afløbsinstallationer og dertil hørende kloakledninger fra og med tilslutninger til hovedkloak, herunder stikledninger, nedsivningsanlæg, samletanke, olieudskillere, alt vedrørende spildevand, regnvand og drænvand.

I forbindelse med, at vi skal udføre kloakarbejde, sørger vi for alt papirarbejdet med tegninger til myndighederne, samt vi projekterer og dimensionerer afløbssystemet.

Ved alt nybyggeri, renoveringsarbejde eller omlægning af kloaksystemer, så er Elmerhøj Anlægsgartneri A/S klar med den efterfølgende etablering af haveanlægget.

Det vil sige, vi er behjælpelig med tegning af haveanlægget med kloakering, jordarbejde, beplantning, belægning samt ny græsplæne – det vil sige fra start til det færdige anlæg.

Hør mere om dine muligheder

Har du brug for vejledning eller et godt råd, er du velkommen til at kontakte os.

Vi giver naturligvis også et uforpligtende tilbud på en specifik opgave.

Vi glæder os til at hjælpe dig videre i processen.

Kontakt os i dag

Udfyld vores formular med så mange detaljer om dit projekt som muligt og vi vil efterfølgende svare dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Vedhæft fil/billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Aktuelt​ hos Elmerhøj Anlægsgartneri A/S

Seneste nyheder, tilbud og jobopslag.

Elmerhøj Anlægsgartneri A/S

Skelhøjsvej 1, 9541 Suldrup

​CVR: 29442703

Kontakt os

Telefon: 98 37 86 06

E-mail: info@elmerhoj.dk